Overslaan en naar de inhoud gaan

SPONTANE SOLLICITATIE.

Het automobielsector, en meer bepaald BMW motiveert en interesseert u?

Laat dan hier uw spontale sollicitatie achter in het gewenste departement.
Carrossier

CARROSSERIE

Solliciteer
Méchanicien

WERKPLAATS

Solliciteer
Autre

ADMIN - HR - RECEPTIE

Solliciteer

WERKEN BIJ LOUYET.

Bij Louyet kan u rekenen op een team van gepassioneerde medewerkers dat u steeds de beste service biedt. We investeren daarom constant in de kennis van onze medewerkers, met doorgedreven opleidingen. Hetzelfde geldt voor onze infrastructuur. Ons personeel beschikt steeds over de meest recente technologische innovaties, om u in perfecte omstandigheden te kunnen helpen. Dit permanente engagement is onze garantie voor uw tevredenheid.

Wat voor ons echt telt, is dat we u de meest hoogstaande service kunnen bieden. Dat vertaalt zich in betrouwbaarheid, liefde voor ons vak én een gevoel van nabijheid. We vinden het belangrijk dat we ons continu aanpassen aan uw behoeften, aan de voortdurende evolutie van ons merk en de markt. Door die flexibiliteit kunnen we ons elke dag een beetje verbeteren.

Al meer dan 50 jaar vormt onze expertise een baken van vertrouwen, zowel voor onze medewerkers, voor BMW, als voor u. Als familieonderneming staan we steeds voor u klaar. U verdient een uitmuntende dienstverlening, en dat is dan ook altijd ons streefdoel.

Gelieve cookies in te schakelen om de inhoud op deze pagina te kunnen zien.

Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top