Overslaan en naar de inhoud gaan

ONTDEK ONZE LAATSTE FLEET ACTUA.

Gelieve cookies in te schakelen om de inhoud op deze pagina te kunnen zien.

Gelieve cookies in te schakelen om de inhoud op deze pagina te kunnen zien.

Louyet Fleet en Odoo

ELEKTRISCHE TESTDRIVES BIJ ODOO.

Ons Louyet Fleet team ontmoette onlangs de werknemers van Odoo in de vestigingen van Louvain-la-Neuve en Ramillies tijdens testritten die wij georganiseerd hebben voor het personeel om hen kennis te laten maken met het elektrische gamma van BMW.

Deze unieke ervaring liet de deelnemers toe om zich onder te dompelen in de wereld van het elektrisch rijden met uitzonderlijke wegprestaties en een milieubewustzijn.
Hartelijk dank aan het Fleet team van Odoo voor hun warm onthaal en hun vertrouwen in onze BMW Louyet concessie van Waver.

FLEET DEALER OF THE YEAR 2024.

FLEET DEALER OF THE YEAR 2024.

Met immense vreugde delen wij het nieuws dat wij gisteren niet één, maar twee prijzen in ontvangst hebben mogen nemen tijdens het Fleet Manager of the Year event van FLEET.be.

Voor BMW én voor MINI werden onze Louyet concessies verkozen tot FLEET DEALER OF THE YEAR 2024 in België.

Deze mooie beloning danken wij aan aan de toewijding van ons fleet team die voortdurende inspanningen levert in het streven naar excellentie in elk aspect van onze dienstverlening.

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit ongelooflijke succes!

ELECTRIFIED by LOUYET

ELECTRIFIED by LOUYET

Ontdek de aftermovie van ons ELECTRIFIED by LOUYET event waar ons Fleet team onze klanten heeft uitgenodigd om de toekomst van elektrische mobiliteit te ontdekken.
Onze genodigden hebben de kans gekregen om het volledige aanbod aan elektrische mobiliteitsoplossingen van Louyet Group te ontdekken.

Maar dat was lang niet alles: wij gingen een kijkje nemen achter de schermen van Domaine du Chant d'Eole, een Belgische wijngaard waarvan de bubbels vaak worden vergeleken met de beste champagnes.

Laten we samen de geschiedenis van elektrische mobiliteit schrijven.

Aftermovie
BMW LOUYET OP HET HOOFDKANTOOR VAN SAP BELGIË.

BMW LOUYET OP HET HOOFDKANTOOR VAN SAP BELGIË.

BMW Louyet Brussel schittert op de Dag van de Elektrische Voertuigen in het nieuwe hoofdkantoor van SAP België.

Op 14 september werd een dag gewijd aan elektrische mobiliteit. BMW Louyet Brussels presenteerde met trots al zijn voertuigen uit het 100% elektrische BMW gamma. Het was ook de perfecte gelegenheid om de nieuwste BMW i5 voor te stellen en te discussiëren over geavanceerde oplossingen voor elektrische mobiliteit. BMW Louyet dankt SAP België van harte voor de mogelijkheid om deel te nemen aan dit topinitiatief, dat de weg opent naar groenere en efficiëntere mobiliteit.

DE BMW IX5 HYDROGEN.

DE BMW IX5 HYDROGEN.

In februari ontving de BMW Group in het Antwerpse Havenhuis de internationale pers op de voorstelling van de BMW iX5 Hydrogen, de allereerste Sports Activity Vehicle met waterstoftechnologie. Onze gasten konden ook een testrit maken met de eerste voertuigen van de BMW iX5 Hydrogen proefvloot. Vanaf de lente van 2023 zal deze uiterst geavanceerde wagen internationaal worden ingezet als een demonstratiemodel voor emissievrije mobiliteit. Met de BMW iX5 Hydrogen levert de BMW Group bewijs van haar toonaangevende expertise op het vlak van innovatieve waterstoftechnologie. Ontdek alle fascinerende highlights van de BMW iX5 Hydrogen. 

Ontdek meer
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top