Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze mobiliteitsoplossingen.

Louyet Rent.

Louyet Rent.

Onder onze mobiliteitsoplossingen is Louyet Rent de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit en gemoedsrust. Voor periodes van enkele dagen tot meerdere maanden, of zelfs jaren, biedt Louyet Rent een uitgebreid gamma van BMW en MINI aan, inclusief alle diensten (belastingen, verzekering, onderhoud, winterkit). De huurtermijn kan worden aangepast aan de evolutie van uw mobiliteitsbehoeften. U kan zelf de Louyet concessie kiezen waar u het voertuig wilt ophalen. Afleveringen en retours worden altijd gedaan door medewerkers van Louyet Group, die over de productexpertise beschikken om u optimaal te informeren. Onze voertuigen worden gemiddeld om de twee jaar vernieuwd, zodat u altijd kunt beschikken over onze nieuwste modellen. Elk Louyet Rent contract bevat de geldende tarieven, eigen risico's, inbegrepen kilometerstand en eventuele meerkosten bij overschrijding, om maximale transparantie te waarborgen.

Het Louyet Rent team staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te contacteren voor uw huuraanvragen.

Contact
Black & Bike.

Black & Bike.

De ontwikkeling van duurzame mobiliteit gaat hand in hand met de groei van de fietsmarkt. Veel bedrijven bieden nu al de mogelijkheid om te kiezen voor een bedrijfsfiets via een leasingformule.

In dit kader staat Black&Bike tot uw dienst. Méér dan alleen een winkel, is het een team van gepassioneerde mensen die u het beste advies geeft voor de aankoop van fietsen op basis van uw behoeften. U vindt er alles wat u zoekt: van mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen van allerlei soorten, gravelbikes tot kinderfietsen. Het team zorgt ook voor een gedetailleerde opvolging van uw leasingaanvraag, van de keuze van uw fiets tot de ontvangst ervan. Black&Bike heeft ook werkplaatsen om u een uitstekende after-sales service te garanderen.

Contact
Louyet Rent.

NEOFLEET.

NEOFLEET is een Belgische oplossing voor het optimaliseren van het opladen van auto's op de parkeerplaatsen van KMO's, waarbij wordt gegarandeerd dat de auto van elke werknemer wordt opgeladen op basis van hun behoefte en vertrektijd, en dit alles terwijl de kosten worden geoptimaliseerd. Op dit moment installeren maar weinig KMO's een oplader per auto. NEOFLEET beheert de rotatie van auto's bij de laadpalen, met automatische communicatie naar de betrokkenen om hen in staat te stellen laadpalen te reserveren via hun smartphone. NEOFLEET beheert ook de terugbetaling van privé-opgeladen voertuigen en helpt de KMO de kosten onder controle te houden (Total Cost of Energy, Total Cost of Ownership), onder andere door het importeren van gegevens van brandstofaankopen bij tankstations. Het helpt ook bij het beheren van alle typische gebeurtenissen in een wagenpark, zoals onderhoud, banden en schade. Omdat NEOFLEET alle soorten voertuigen beheert (elektrisch, plug-in hybride en brandstof), biedt het waardevolle ondersteuning bij de overgang van brandstofvoertuigen naar elektrisch, terwijl het elke KMO kostenbesparingen oplevert.

Een demonstratie? Neem contact op met Paul de Gheldere – pdg@neofleet.be – 010/832.500 -  www.neofleet.be

Contacteer ons
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top